Lopende projecten

Op dit moment heeft de stichting een aantal lopende projecten. Deze projecten hangen allemaal met elkaar samen en hebben als doel de omstandigheden voor de gemeenschap en de school te verbeteren.

  Project Omschrijving Donor
Leslokalen/bieb De SPAR Nederland heeft contact met ons opgezocht. Na overleg over de diverse mogelijkheden hebben ze besloten om de bouw van twee leslokalen te ondersteunen.


IWe zoeken op dit moment mpg geld/sponsoring om de lokalen te kunnen schilderen. Hou vooral ook onze facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en foto's.

SPAR
Quirima
Dokterspost De Zambiaanse overheid heeft geld toegezegt om dit project af te ronden. De achterstand door verduistering van fondsen is hiermee overbrugd.  
Waterpomp voor kliniek Onze 1e hulppost/kliniek moet onder andere nog toegang krijgen tot water. Wij willen een waterpomp plaatsen (zie voorbeeld) Een kliniek kan niet zonder een watervoorziening. Denk aan hygiŽne.

Er is een put geslagen. Dit is gefinancierd door de stichting KOOK. Zodra we meer geld gevonden hebben kunnen we een dompelpomp aanschaffen en een waterleiding en vat op hoogte aanleggen zodat er in het gebouw ook water aanwezig is. Ook voor deze pomp is nu het geld binnen en eind 2018 gaan we het project af ronden

stichting KOOK
Schoolboeken Om de kinderen de mogelijkheid te geven om boeken te lezen heeft men gevraagd om een bibliotheek. Hiertoe wordt er in het nieuw gebouwde lesgebouw een leesruimte gebouwd met een goed afsluitbare opslag van de leesboeken. Mambulu