Onze sponsors

 

Stichting KOOK

De stichting KOOK heeft aan de stichting een waterput gedoneerd. Deze put is bedoeld voor de gezondheidspost en hopelijk lukt het ook om fondsen te vinden om het water opgepompt te krijgen middels een pomp op zonne-energie.

KOOK
   
SPAR (NL)

Na een 1e contact met het hoofdkantoor eind 2011, willen ze ons gaan helpen met het verbeteren van de leefomstandigheden in onze gemeenschap. Dit heeft uiteindelijk als mooi resultaat een samenwerking opgeleverd in de vorm van……koffie. Van elke verkochte kilo 100% duurzame koffie van Spar gaat er 0.05ct naar onze stichting. Wij zijn dan in staat om de noodzakelijke twee klaslokalen bij te bouwen bij de school waar ‘onze’ kinderen opzitten.

Ze hebben ons een bedrag geschonken van € 15.000. Hiermee hebben we, samen met de donatie van Quirima, de leslokalen grotendeels kunnen afronden. Helaas met name door de inflatie van bijna 100% en gewijzigde regelgeving, zijn de kosten gestegen. We zijn dan ook op zoek naar aanvullende financiering voor de afronding van bouw.

 

   
Mambulu

Mambulu safari's, gespecialiseerd in persoonlijke en op maat gemaakte reizen in Afrika, heeft ons ondersteund met een grote hoeveelheid boeken voor onze school. Eindelijk krijgen de kinderen iets anders te zien dan uitsluitend schoolboeken.

   
Quirima

De stichting Quirima heeft aangeboden om de bibliotheek te sponsoren. We zijn hier erg blij mij. In overleg met hun hebben we besloten om de twee leslokalen samen met deze bibliotheek onder een dak onder te brengen.

Quirima bedankt.

   
Nederlands Albert Schweitzer Fonds

Het Nederlandse Albert Schweitzer Fonds heeft ons gesponsord met € 5000 voor de bouw van de dokterspost. We zijn erg blij met deze donatie welke betekent dat we direct na het regenseizoen kunnen beginnen met de bouw hiervan. De vooruitgang van dit project kunt u binnenkort hier op de site vinden op een speciaal hieraan gewijde pagina.

website: www.nasf.nl

 

GET ON ICT

 

Deze sponsor is het eerste bedrijf wat ons gedurende lange tijd structureel gesponsord heeft met een aanzienlijk bedrag per maand.

We danken hun voor het vertrouwen.

 

GET ON ICT levert de volgende ICT diensten:

  • Training & Opleidingen

  • Detachering

  • Projecten
     

Contactgegevens:
GET ON ICT
Westervoortsedijk 85
6827 AW, Arnhem
T: +31 (0) 2 6351 8779
E: info@getonict.nl
www.getonict.nl

 

Drukkerij Brügemann


Drukkerij Brü
gemann is een drukkerij welke gevestigd is in Hilversum. Ze hebben ons geholpen met het printen van de nieuwsbrieven door dit kosteloos op zich te nemen. Nu dat wij zijn overgegaan op facebook voor de laatste nieuwtje en er geen nieuwsbrieven meer worden geprint, willen we toch dit bedrijf nog onder uw aandacht brengen voor de hulp die ze ons in het verleden hebben gegeven.

 

 

Topservers

De eerste sponsor die wij hebben, is degene die ons deze website heeft aangeboden, helemaal gratis.

Topservers verleent diensten op het gebied van hosting van webpages en zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar. We willen iedereen die een webpage wil lanceren dan ook aanraden gebruik te maken van de diensten van deze host.

Topservers